SAGA-ESFER@

Eines de gestió del centre

veure

Activitats de març

Circuit de Catalunya

Circuit de Catalunya

L'alumnat de batxillerat ha pogut visitar el Circuit de Catalunya, en un dia de proves de les escuderies de Fórmula 1. L'activitat permet conéixer de primera mà les diferents professions que intervenen en un mateix esdeveniment, obtenir una visió molt més àmplia i rica de com funciona un esdeveniment esportiu i reforçar determinats coneixements i competències curriculars vinculades a l'activitat pròpia del Circuit.

Teatre interactiu en anglès

Teatre en anglès

L'alumnat de 4rt d'ESO ha participat en l'obra de teatre interactiu 'Murder Mystery' amb l’objectiu d'aprendre anglès d'una manera divertida, participativa i enriquidora. La representació l'ha fet el grup Blue Mango theatre al teatre Ateneu de Tàrrega el dia 1 de març.

Activitats lectives del dia 28 de febrer

Les inclemències meteorològiques han afectat el desenvolupament de les activitats lectives el dia 28 de febrer

Comunicat per neu

Enxarxa't a l'APS

III trobada pedagògica de servei comunitari de les Terres de ponent

Trobada pedagògica APS

L'alumnat de primer i quart d'ESO, dirigits per les professores Carme Payró i Gemma Badia, van presentar el seu projecte Escurcem distàncies, a la trobada que va tenir lloc el dia 23 de febrer de 2018 a l’Auditori del Centre Transfronterer de Cultures i Cooperació de la Universitat de Lleida.

Per informar-se

Més activitats de març

Dia de la dona

Dia de la dona

La celebració del dia internacional de les dones ha tingut repercusió al centre amb la lecura de manifestos en favor de la igualtat efectiva entre dones i homes

Viatge a Suïssa

Laboratori del CERN

L'alumnat de segon de batxillerat s'ha desplaçat a Suïssa on ha pogut visitat el Laboratori europeu de Física de partícules del CERN i el Palau de les nacions de l'ONU a Ginebra.

Visita a la UAB

Visita UAB

Entre les activitats d''orientació universitària d'aquest curs hi ha hagut una visita a la Universitat Autònoma de Barcelona per part de l'alumnat de 1r de batxillerat

Calendari d'activitats